OLAPLEX & KERATIN KUR 

Vi tilbyder også de 2 revolutionerende behandlinger indenfor hårpleje; 

Olaplex & Keratin kur. 

To ekstremt plejende behandlinger til tørt og ødelagt hår, som genopliver og styrker håret indefra og giver det glans og masser af fugt. 

Dit hår vil takke dig for disse behandlinger! 

Åbningstider: 

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 10:00-16:00 

Onsdag: 10:00-21:00 

Lørdag (Lige uger): 10:00-16:00
Vi bruger kun de absolut bedste produkter til vores behandlinger, så du er sikret et smukt og holdbart resultat. 

Keratin kuren er med til at  give dit hår ekstra fugt og glatter hårstrå, så du opnår et jævnt og flot resultat med vores behandling. 

Det er en udglattende behandling der holder håret glat i mindst 3 måneder. For at opnå et perfekt glat resultat er det meget vigtigt at der bliver brugt den fornødne tid på glatning. Jo længere tid vi får lov at bruge på processen i salonen, jo længere holdbarhed vil du opnå.

Olaplex er det eneste produkt på markedet, der med et helt særligt molekyle, kan genopbygge de ødelagte svovl- og saltforbindelser i håret. Når håret udsættes for varme og kemiske behandlinger, svækkes det og vil efterfølgende have tendens til at knække – men ved at anvende Olaplex, reduceres skaderne markant.

Alle produkter indeholder den samme nøgleingrediens, dog i forskellige doseringer. En hel Olaplex behandling består af tre trin. Som udgangspunkt er Olaplex No. 1 og 2 udviklet til professionel salonbrug, mens Olaplex No. 3 er beregnet til efterfølgende hjemmebrug. Når det er sagt, er det dog en mulighed at købe alle produkter hjem og eksperimentere med produkterne selv og på eget ansvar.