That'So On The Go - Extra Dark

149,00 DKK

That'So On The Go selvbruner en spray tan på dåse. 

Selvbruneren giver en naturlig, solbrun kulør som er super nem at påføre og holder op til 4-5 dage. Selvbruneren giver dig en smuk, jævn farve til ansigt og hals - den kan dog også bruges på kroppen. Versionen "Dark" er med bronzer og giver derfor farve med det samme. Farven tiltager over de næste 6-8 timer og ender med en mørk-ekstra mørk farve. Den ekstra mørke farve henvender sig primært til make-up artister, dansere, bodybuildere og personer der er afhængige af den ekstra mørke tan. Selvbruneren kan også bruges under make-up. 

Selvbruneren er baseret på en unik formel, som sikrer en jævn, naturlig og holdbar kulør op til 4-6 dage afhængigt af hvor ofte du bader. Selvbruneren indeholder 6% DHA, som sikrer den smukke kulør imens indholdet af aloe vera efterlader huden blød, glat og fugtet. Selvbrugeren er beriget med anti-aging lotion, som reducerer rynker samt mandelolie der har blødgørende, fugtgivende og opstrammende egenskaber. 

Selvbruneren har en frisk, let duft af vanilje og mandel har en kontinuerlig spray der nemt kan spraye, selvom den bruges med bunden i vejret - dermed sikres du en nem og ensartet påføring. That'So selvbruneren indeholder ikke parabener. 

Anvendelse: 

Du kan påføre selvbruneren ved uren hud eller pigmentfejl, så du får et ensartet resultat. Anvend produktet hver 3. dag for en smuk, solbrun glød. Ryst ikke dåsen før brug. 

For et perfekt, jævnt resultat, start med at spraye over hovedet eller ved siden af hovedet. Knappen holdes nede imens dåsen styres hen over ansigtet i cirkler i en afstand på 20 centimeter. Der skal kun sprayes et tyndt lag. Hvis du slipper knappen under påføring, risikerer du at få pletter og en ujævn tan. Undgå træning, bad og sved i de efterfølgende 4-8 timer efter påføring. 
Hvis der kommer vand på, så stopper bruningsprocessen. 

Tip: Hvis du ønsker en hurtigere tørring af selvbruneren, kan du bruge en hårtørrer efter påføringen. 

Antal
1
Tilføj til kurv